Termékek Menü
+36 (52) 460404

TurboCAD Deluxe 2023

89.000 Ft + ÁFA ( 113.030 Ft )
Cikkszám: 01002682-2023
Raktári állapot: Raktáron
Kiváló minőségű általános célú 2D/3D CAD program.

Termékleírás


Letölthető változat és örökös licenc.

AutoCAD kompatibilis tervező program, amely kiválóan kezeli az AutoCAD DWG/DXF fájlokat.

A 3D-ben csak a felületmodellezést tudja, 3D szilárdtest objektumok nem szerkeszthetők vele.

 TurboCAD Deluxe 2021 2D/3D program a legjobb ár/használati érték arányú termék a CAD piacon. A legtöbb 2D rajzoló#slszerkesztő eszközt nyújtja igen kedvező árban.

Több száz professzionális rajzoló és tervező eszköz, kivételes fájl támogatás, videó és interaktív oktató anyagok, fotórealisztikus renderelés és húzd- és tedd szimbólumok gondoskodnak arról, hogy kitűnő minőségben tudja prezentálni terveit, épületek rajzait, technikai ábrákat,  gépészeti terveit, művészi illusztrációit, iskolai munkáit stb.  AutoCAD® 2022 DWG/DXF/DWF fájlok kezelése, valamint Windows XP, Vista, W7 - W11 kompatibilis.

Angol nyelvű kézikönyv pdf:

2500 oldalas angol nyelvű kézikönyv pdf letöltése Platinum, Professional, Deluxe és Designer verziókhoz

Próbaváltozat letöltése:

15 napos díjtalan TRIAL letöltéséhez kattintson az alábbi PRÓBAVERZIÓK linkre!

A TurboCAD Deluxe 2023 próbaverziójának (TRIAL) letöltését a PRÓBAVERZIÓK menüben találja. 

Az alábbi projektekhez nyújt segítséget:

 • Építészeti rajzok
 • Épület felújítások tervezése
 • Találmányok és szabadalmi rajzok
 • Prototípus készítés 3D nyomtatóval
 • Gépészeti rajzok (3D felületmodellezéssel)
 • Bútorok,szekrények tervezése, famegmunkálás
 • Hangszerek tervezése
 • Grafikai és technikai illusztrációk
 • Termék és termék csomagolás tervezés
 • 2D rajzok, diagramok és rajzi vázlatok készítése

Több száz könnyen kezelhető eszköz

TurboCAD Deluxe tele van rajzoló és tervező eszközökkel. AutoCAD®/2022 DWG/DXF kompatibilis. Ezeket az eszközöket tipikusan a több száz dolláros vagy ezer dolláros programoknál lehet csak megtalálni. Ezek bárki számára megfelelőek és elegendőek lehetnek a kezdőktől a professzionális CAD tervezőkig. A TurboCAD Deluxe a szolgáltatott eszközök és az ára alapján a legjobb választás a CAD piacon , amit az eladott milliós példányszám és a 26 éves fejlesztői múlt igazol.  

Fontosabb tulajdonságok:

 • Teljes 2D/3D tervező eszközök rajzoláshoz, modellezéshez, módosításához, méretezéshez és szövegezéshez.
 • Könnyen megtanulható és használható a beállított varázslókkal, környezetérzékeny súgóval, raszterekkel (snaps), az igazítás segédeszközeivel, és a fogó-alapú szerkesztéssel.
 • Továbbfejlesztett kiválasztó eszközök és új időbélyeg a jobb felhasználásért.
 • Design Director az objektum tulajdonságok kezeléséhez
 • Könnyen kezelhető 2D rajzoló és szerkesztőeszközök közötte az új középvonal és a közepet jelölő eszközök.
 • Felület modellező eszközök, mint a  2D/3D Boole-féle modellezők, kihúzás, elforgatás, seprés stb.
 • Építészeti tervező eszközök amely tartalmazza a továbbfejlesztett ház építő varázslót (House Builder Wizard).
 • Fotórealisztikus render anyagok és fények a hatékony megjelenítés létrehozásához.
 • 3D nyomtatási jellemzők STL fájlok olvasása/írása, felület egyszerűsítés kezelő és 3D print gombok a 3D rendszerek nyomtatásihoz.
 • Kiváló fájlmegosztás az AutoCAD® .DWG és .DXF, SketchUp .SKP, .TAP fájlokkal a mobilhoz stb.
 

Innovatív építészeti eszközök

TurboCAD 2D/3D építészeti eszközei lehetővé teszik, az épület alaprajzok, famunkák, konyhák, fürdőszobák és további helyiségek tervezését. Könnyen létrehozhat két dimenziós felülnézeti alaprajzot, és használhatja a bejárás eszközöket a 3D tervezéshez. Majd hozzáadhatja az anyagokat, fényeket és árnyék effektusokat a pompás minőségű fotorealisztikus renderelés végrehajtásához.

Ház varázsló (House Wizard) - Ez a nagy időtakarékos eszköz létrehozza az otthon előkészített helyiségeit, amelyet teljessé kell tenni szekrényekkel, ajtókkal, garázzsal és terasszal.

Intelligens falak - Magukat javító falak, amelyek automatikusan csatlakoznak és metsződnek amikor 2D-ben vagy 3D-ben tervez.  Egyetlen kattintással megtekintheti a fal méreteket.

Automatikus falnyílászárók  - “Csúsztassa" az ajtókat, ablakokat, íveket és bármilyen formákat, hogy nyílászárókat hozzon létre a falakban a kapcsol 2D és 3D nézetekkel. Még a függőleges igazítás tulajdonságokat is beállíthatja. A méretek megjelennek az ajtóknál és az ablakoknál, mutatva a távolságot a fal végektől a könnyebb pontos elhelyezés végett.  Ráadásul a megfelelő eltolás mezők megjelenítésre kerülnek az Ellenőrző sávban.

Parametrikus ajtók és ablakok - Az ablakok és ajtók méreteit skálázni lehet a tervezés szükségleteihez igazítva. Továbbá testre lehet szabni anyagmintákkal és színekkel.

Sraff minták és kitöltések - Választhat több mint 70 sraff mintát (színeket tartalmazva),hogy vizuálisan azonosítsa különböző rajz komponenseket. Bitmapek mint a cég logó vagy a gradiens kitöltések  szintén használhatók transzparenciával.

Tört méretek - A tört méreteket megjeleníti átlósan vagy lineáris elrendezésben,vagy a vonalra elhelyezve a személyes preferenciáknak megfelelően.

Pont jelölő eszköz - Automatikusan számozza az objektumokat, mint helyiségek, ajtók vagy ablakok.  Nagyszerű a jelmagyarázatok, ábrafeliratok, vagy egyszerű pont térképek és feliratok hozzáadásának létrehozásához.

Gépészet / 3D modellezés eszközei

Szofisztikált gépészeti eszközök

TurboCAD gépészeti rajzoló eszközei lehetővé teszik, hogy mindent megrajzoljon a motoroktól a gépészeti alkatrészekig, az áramköri lapokig stb. Komplex 3D formák létrehozása a 2D formából való kihúzással nem probléma. Közvetlenül szerkeszthet 3D módban és alkalmazhat színeket, ecset stílusokat és fényhatásokat a kiváló vizuális prezentációhoz. Csak 3D felület modellezéshez.

2D & 3D Boole műveletek  - Használjon két létező objektumot kombinálva, kivonva, metszve vagy szeletelve egy új objektum létrehozásához. Válasszon több entitást a hozzáadáshoz vagy a kivonáshoz.

Forgatás - Mozgasson egy 2D objektumot egy forgatási tengely körül a 3D objektum létrehozásához.

Kihúzás - Húzzon ki egy teljes 3D modellt egy egyszerű 2D formával.

Seprések - Kihúzhat egy formát egy adott útvonal mentén a szabálytalan tárgyak készítéséhez.

Vonallánc összefűzés - A vonallánc lehetővé teszi a gyorsabb tervezést, lehetővé téve a metsző objektumok, vagy objektum részek csatlakozását egyetlen vonallánccá, amely aztán extrudálható, forgatható vagy seperhető.

3D szeletelés - TurboCAD megkönnyíti a szeletelést, vagy darabolását egy vagy több objektummá, megadva a szeletelő síkot. A 3D szeletelő eszköz lehetőséget nyújt, hogy vonallal, síkkal, munkasíkkal, felülettel vagy oldallal szeleteljen.

Color Transparency - Visszaadja az előtérben lévő objektum színét  kihangsúlyozza a háttérben lévő részleteket.

Kivágás eszközök - Három kivágás eszköz újítóknak, fa és bútorkészítőknek.

Renderelés

GPU Accelerated Drawing & Rendering Engine - TurboCAD Deluxe használja a  Redway3d Redsdk rajzoló és renderelő motort a tervezési munka gyorsításához, hogy lenyűgöző minőségű bemutatót hozzon létre.  A rajzoló motor kihasználja az alaplapra integrált grafikus kártya  vagy a grafikus kártya teljesítményét a gyorsabb, zoomolás, eltolás, vagy forgatás végett. Ez szintén gondoskodik a fotorealisztikus vagy művészi renderelési képességért a tervek bemutatásához.

Fények és fényerősségek (luminenciák) - A Redsdk valós idejű és fotorealisztikus motorként viselkedik.  Ezért sok fényt és fényerősséget tartalmaz különböző szükségletekhez. A valós idejű vázlatos renderelési mód tipikusan a központi fények pont bázisú fényforrását használja, mert a fényszórást könnyű kiszámolni a grafikus hardveren.  A valóságban ezek a fények egyáltalán nem léteznek.  Valamennyi valós fény rendelkezik sugárzó geometriával, mint a lámpa izzószála vagy a neon cső. Ezeket  fizikai fényeknek vagy luminenciáknak nevezzük.

Anyag könyvtár - Választhat vagy létrehozhat saját realisztikus anyagmintákat, transzparenciákat, fényvisszaverődéseket és textúra típusokat és beállításokat valamint többszörös befedési lehetőségeket, hogy úgy nézzenek ki mint a valóságban.

Design Director - Szervezze meg, érje el, kutassa ki a tervezési alternatívákat a Design Director palettában. Hozzon létre fólia sablonokat, fény valamint kamera mintákat és hatékony fóliákat különféle tervezetei részére. A fólia szűrők amelyek dwg fájl kompatibilisek segítenek a nagy komplex rajzok könnyű kezeléséhez.  A TurboCAD Deluxe fóliák AutoCAD kompatibilisek,  beleértve a "Design Center"-en alapuló réteg kezelést is.

Úszó és formázott nézetablakok - A modelltér nézetablakait létrehozhatja többszörös papírtérben. Szerkessze a nézetablakokat annak formájának változtatásával vagy a fóliákat amelyek megjelenítését ki/be kapcsolhatja nézetablakonként. 

Többszörös rajzok/Többszörös papírtér - Készítsen több rajzot, ehhez használja a papírtereket független beállításokkal (háló méretek stb.); ezután használja a füleket, hogy gyorsan kapcsoljon a papírterek között.

Színek, ecsetek, bitmap-pek, gradiens kitöltések és transzparenciák (átlátszóságok) - a TurboCAD lehetővé teszi a sraffozási minták és a színátmenetek átlátszóságát. Testreszabott bitmap-ek, mint a cég logó szintén jól használhatók. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal tisztábban és pontosabban kommunikálja az építési vagy szerelési részleteket.

Együttműködés

Ipari szabványos fájlok támogatása - TurboCAD Deluxe közel 30 ipari szabványos formátumot tesz lehetővé, amellyel megoszthatja munkáját illetve más program alkalmazásokkal.

Továbbfejlesztett AutoCAD DWG/DXF olvasás/írás szűrők  - A TurboCAD mindig kiváló kompatibilitást szolgáltatott a natív AutoCAD és AutoCAD fájlokhoz.  A szűrő fejlesztések továbbra is jó megosztást kínálna az AutoCAD 2018-2022-vel.

Xref Manager - Külső referenciák kezelése (Xrefs) mint az alkatrész katalógus a TurboCAD rajzban. Xrefs fájlok szintén exportálhatók a  DWG vagy a DXF rajzokkal a nagyobb  AutoCAD® fájl kompatibilitás végett.

SketchUp SKP olvasás/írás szűrők - TurboCAD olvasás és írás fájl szűrőket ajánl fel a legújabb SketchUp API-ikhoz. Importáljon részletes adatokkal a SketchUp modeljéből a TurboCAD-be. A kiegészítő render, fény és anyag információk is importálásra kerülnek. Szintén konvertálni tudja a  TurboCAD modelleket natív SketchUp (.SKP) fájlokká a zökkenőmentes felhasználásra a Google SketchUp alkalmazásba.

3D nyomtató támogatás - exportálja a 3D modelleket  STL fájl formátumokká  gyors prototípus készítéshez a 3D nyomtató számára.

PDF publikálás - PDF dokumentumként mentheti el a rajzot a könnyebb megosztáshoz. És még exportálhatja a papírtereket, testreszabhatja a betűtípusokat és a papír szélességet és a magasságot.


BÓNUSZ - CAD oktató anyagok, számtalan avi film a TurboCAD-hez 

Könnyű megtanulni a TurboCAD alapjait a speciális interaktív oktatói segédlettel és több mint 200 videó leckével.

 

TurboCAD munkák a külföldi képtárak gyüjteményeiben:

http://www.textualcreations.ca/Flash_Gallery_V21/TurboCAD_V21_Gallery.html


 

Az TurboCAD programok  kizárólagos jogú kereskedelmi képviselője Magyarországon a SimTech Logisztika Kft.

Rendszerkövetelmények

Minimális rendszerkövetelmények
Magasabb generációs CPU 2 GHz vagy nagyobb sebességgel
4 GB RAM, W7-W10-nél /32 bites architektúra
8 GB RAM, W7-W10-nél / 64 bites architektúra
10 GB szabad merevlemez kapacitás
Szuper VGA (1024x768) megjelenítő
3D grafikus gyorsító kártya 2 GB GPU (javasolt 4 GB),
Monitor felbontás 1920 x 1080 True Colorral, ( vagy 4K megjelenítő WIN 10-nél)
64 bit rendszerekhez megfelelő grafikus kártya képességekkel, 2 GB GPU (javasolt 4 GB),
Windows /W7-W10
Internet kapcsolat a termék regisztrációjához
Flash Player 8 az oktatófilmek megtekintéséhez

újabb tulajdonságok

Használhatóság és felhasználói felület
Interfész beállítások:

A TubroCAD 2023 új, kiváló felhasználói felületekkel büszkélkedhet, köztük egy új RIBBON INTERFACE-szel, amely hasonló a Microsoft Word-höz, és az AutoCAD utolsó verzióihoz. Frissített CADCourse INTERFACE gyorsító billentyűparancsokkal rendelkezik az összes parancs számára. Továbbá a tradicionális felhasználók részére a régebbi CLASSIC INTERFACES típusú eszközök is rendelkezésre állnak, bármelyik felület tetszen Önnek, az új programot kényelmesnek fogja találni. A különféle típusú témákat szolgáltatnak, így megadhatja, hogy hogyan kívánja majd megjelenni az interfészt. A program indulásakor egy kiugró párbeszédablak jelenik meg, amely lehetővé teszi Önnek, hogy könnyen kiválaszthassa a preferenciáját.

 

 

  A nagyításhoz kattintson a képbe!   


Gyorsbillentyűk

Kettő, három, négy vagy öt kulcsú gyorsbillentyűk

Ez a ragyogó új funkció arra irányul, hogy forradalmasítsa a TurboCAD használatát! Hasonlóan a más termékekben található funkcionalitáshoz, mint például az általános CAD vagy az AutoCAD, a felhasználónak lehetősége van arra, hogy billentyűparancsokat állítson be, amely két vagy több billentyű lenyomásával gyorsan elérjen bármilyen TurboCAD parancsot.  Ezek a billentyűleütések egymás után vannak, és nem kell billentyűzet-kombinációnak lenniük.

A gombok sorrendjét először a Control (Ctrl) billentyű megnyomásával és elengedésével hívja elő, ezután egy sor rákövetkező kulcsot hívjon meg az adott parancs eléréséhez. Ez lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a bal kezét a billentyűzeten tartsa, míg a másik kezével az egeret fogja, ami jelentősen növeli a hatékonyságot.

 

 

 

Objektumok elszigetelése és elrejtése:

Ez a fantasztikus új funkció lehetővé teszi, hogy komplex rajzot készítsen, és gyorsan csökkentse annak összetettségét ezzel lehetővé téve bizonyos entitások kiválasztását és a rétegek vagy csoportoktól független elkülönítését.  Ily módon a szerkeszteni kívánt entitásokra összpontosíthat, elkerülve az átfedő vagy egyéb komplikált entitásokat. Bizonyos objektumok elszigetelésén túl a további objektumok elrejtésének kiválasztására is lehetősége van, így csak a szerkesztési folyamatban fontos entitásokra tud összpontosítani. Ha befejezte, egyszerűen nyomja meg az Unhide opciót, és a rajz visszatér a korábbi állapotába

 

 

Keresési beállítások az UI szolgáltatások meghatározásához

Ez a kiváló új funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan keressen bizonyos parancsokat a testreszabást intéző párbeszédablakban, lehetővé téve, hogy gyorsan azonosítsa magát a parancsot vagy a billentyűparancsát. Ez nagymértékben növeli a termelékenységet, mivel egyszerűen testreszabhatja a kezelőfelületet a saját igényeinek megfelelően, ha az ikont ráviszi egy ismerős eszköztárra, hogy új, személyre szabott billentyűparancsot hozzon létre, amelyre később már emlékezni fog. Gépeljen be egy szót a keresési mezőbe, hogy megkeresse a parancsokat és anyagokat. Az input mező melletti gombok kiemelik az előző vagy következő megfelelő elemet. A keresési előzmények egy legördülő listában kerülnek tárolásra, amely lehetővé teszi, hogy a továbbiakban gyorsan keressen rá az elemre.  A keresési kombo dobozt használjuk fel az anyagok, fényességek, környezetek és a renderelési stílusok listájához.

 

 

2D rajzolás és szerkesztés

Raszter

Raszter két pont között, amit kiválasztott lehetővé teszi, hogy raszterpontot válasszon két egymást követő pont közepén, megtakarítva az erőfeszítést a két ponttal szerkesztett kör középpont raszterének meghatározását és a kör törlését. 

 

 

 

Vastagság profil eszköz

A vastagság profil eszköz alkalmazásával meghatározzuk a vastagságot, valamint a  sarok típusok beállításával csoportosítjuk az entitásokat a vonalakat, vonalláncokat, köröket és íveket a síkon. Ez automatikusan kiszámítja a vastagság profilt aszerint, hogy a vastagság van definiálva az eredeti entitásokhoz.

Használja a Flatten eszközt a 3D vonalláncok és3D spline-okhoz, hogy  laposan helyezze el a munkasíkon. Ez a parancs lenullázza az ilyen entitás típusok meghatározó pontjaihoz tartozó Z értékeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy 2D környezetben használják őket.


 

 

 

Nyírás entitással

Ez az érdekes új parancs lehetővé t eszi több entitás nyírását egy kétdimenziós profilt használva vágóélként. A megadott profilon belül minden objektumot lenyírnak és eltávolítanak. Ez lehetővé teszi, hogy elkerülje a többszörös objektum kiválasztását a nyíráshoz csak egy vágóélre vonatkozva.

 

 

 

Pontkijelölő sraffozás (Pick Point Hatch) fejlesztése

A Pick Point Hatch eszköz már képes elnézni a kis hibákat a tervezésben, hogy ha a határvonal nem 100% -ban zárt, megadhat hibahatár-távolságot úgy, hogy a sraffozási parancs automatikusan kitöltse a különbséget.  Ez a "hibahatár-távolság" beállítható az ellenőrző sávban a "Gap" értékében, ez nagymértékben felgyorsítja a sraffozás eljárását 100% pontosságig, mivel a zárt görbékre vagy polyline-okra vonatkozóan a beállítás most már opcionális.

 

 

 

3D rajzolás, modellezés, és szerkesztés

Quick Pull for surfaces

Használja a Quick Pull (Gyors kihúzó) eszközt a 3D-s objektum zárt 2D területének (TC Surface) kihúzásához vagy extrudálásához.

 

 

 

 

Javított Koordináta-mérés eszköz 3D bevitelhez

A TurboCAD korábbi verzióiban a Point eszköz mérési koordinátái csak az X és az Y értékeket tudták mérni, mivel ilyen funkciójuk volt a 2-D eszköznek az aktív munkasíkra rögzítve.Most már, a mérési koordináta eszköz úgy viselkedik, mint egy 3D-s eszköz, amely megmutatja a Világkoordináta-rendszer 3D koordinátáit az aktív Felhasználói koordináta-rendszertől függetlenül.

 

Új 2D létrehozás beállítás

Az új beállítás a "Create 2D" hozzáadásra került a 3D vonallánc, 3D Spline eszközökhöz. Amikor bekapcsolja ezt az opciót, a polyline (spline) egy sík 2D objektumot hozunk létre a 3D objektum helyett. 

 

 

 

Építészet

Relatív szögmezők falakhoz és vonalláncokhoz

Falat és vonalláncot rajzolva választania kell, hogy belépet egy szöget (amely abszolút a világkoordináta-rendszerhez viszonyítva) vagy relatív szög, amely a közvetlenül az előző szakasz (ív vagy vonal) szöge.

 

 

 

Tető hozzáadása (Add Roof by Walls) eszköz fejlesztése

Korábban csak egy tető objektumot tudott létrehozni, de most lehetőség van arra, hogy több mint egy tetőt készítsen.

 

 

 

 

 

Renderelésés és vizualizáció

Lightworks 9.3

A TurboCAD 2023 tartalmazza a  LightWorks 9.3-at, amely a további fejlesztéseket tartalmazza:

 

 

 

 

 

Környezetek

Méretezett kép (Foreground/Background)

 

 

 

 

 

 

Ég

Típus: felhasználó által megadott

 

Állapotsor (Status Bar) memória megjelenítés

Miután elindította a kijelölt objektum renderelési módját; a TurboCAD állapotsor most megjeleníti a megfelelő memóriahasználatot és a feldolgozási időt.

 

 

 

 

Fájl támogatás/ átjárhatóság:

Fájl megosztás az AutoCAD® 2022 formátummal : frissített DWG és.DXF fájl import és export

Továbbiak:

Audit rendszer

Egy új “Audit” tétel került hozzáadásra a Selection Info paletta Filters menüjébe. Az Audit rendszer lehetővé teszi, hogy kiemelje a "bad" elemeket a Selection Info palettában, be/ki kapcsolja az audit lehetőséget és megváltoztassa ezek paramétereit, audit jelentést készítsen egy vagy több objektumról, szűrje a 'bad' objektumokat a    Selection Info paletában, és feljegyzéseket küldjön  (a ‘bad’ objektumról) azo Event Viewer (Esemény megtekintő) palettába..

 

 

 

Méret kiterjesztés tulajdonság

Az Extents Size paraméter hozzáadásra került a Selection Info paletta tulajdonságaihoz. Extents Size paramméter együtt dolgozik a csoportokkal, blokkokkal és beszúrásokkal.  Most már használhatja az ‘Extents size’ tulajdonság kiválasztását a méret szerinti értékeléshez.  Válassza ki azon objektumokat, amelyekről úgy gondolja, hogy nagyok vagy kicsik, vagy bármelyik kívánt objektumot. A kiterjesztések méretének frissítése további rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy ezt a paramétert a különböző igényekhez és az esetlegesen sérült "rossz" entitások elemzéséhez használhassa.

Raszterkép kezelő javítása

Mostantól kiválaszthatja a Többszörös fájl megnyitása a Megnyitás párbeszédablakban, ha képeket importál a Raszterkép kezelő palettán.

 

 

 

 

 

Új zoom diagnosztikai üzenet

Új üzenet került hozzáadásra. Akkor jelenik meg, amikor a felhasználó megpróbálja nagyítani vagy kicsinyíteni a maximális zoom tényezőt vagy határt.

OK and Cancel Buttons Added to Insert Fraction Dialog Box

Improved usability by the addition of OK and Cancel buttons in the dialog box of the Insert Fraction in the Text Editor palette.

 

 

 

 

 

Select by Entity Type Update

Now Circle/Ellipse item of previous TC versions is separated into two cases: Circle and Ellipse. The same is for Circular and Elliptical arcs. Previous versions could not select Circles or Arcs separately.