Termékek Menü
+36 (52) 460404

AutoCAD LT 2024

186.000 Ft + ÁFA ( 236.220 Ft )
Cikkszám: 0202-1-24
Raktári állapot: Raktáron
AutoCAD LT 2024 újabb verzió éves bérlettel vásárolható.
db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Termékleírás

   
AutoCAD LT 2024  

 Szállítása letölthető verzióként.

Az AutoCAD LT a megfelelő választás 2D-s rajzoláshoz és részletrajzok szerkesztéséhez, valamint a pontos és hatékony dokumentáláshoz. A hatékony rajzolástól és egyszerű szerkesztéstől a meglévő rajzok módosításán keresztül a végleges nyomatok elkészítéséig minden munkafolyamatot lefed. 

Az AutoCAD® LT 2023 szoftvert professzionális rajzolásra fejlesztették, így az eredeti DWG™-kompatibilitással, megbízhatósággal és hatékony 2D rajzeszközökkel növeli a termelékenységet.

 • Dokumentálás– A számos 2D rajzoló- és kirészletező eszköz segítségével pontosan dokumentálhatja ötleteit és terveit.

 • Együttműködés– A fájlokat eredeti DWG fájlformátumban hozhatja létre, így problémamentesen működhet együtt kollégáival és ügyfeleivel.

 • Optimalizálás– Az AutoCAD® LT rajzolószoftvert a számos menüvel és a felhasználói felület részletes beállításával a saját igényeinek megfelelően alakíthatja át.

 • Rajzeszközök– Létrehozhat egyszerű vagy összetett 2D rajzokat alapvető alakzatokból, például vonalakból, poligonokból, ívekből, körökből és ellipszisekből.

 • Objektumok módosítása– A meglévő geometriák mint a nyújtás, a léptékezés, az elforgatás hasonló parancsokkal módosíthatók. Új objektumokat hozhat létre, vagy másolhatja, eltolhatja és tükrözheti az objektumokat.

 • Rajzok feliratozása– Rajzait feliratokkal (például szöveggel, méretekkel és sraffozással) láthatja el.

 • DWG fájlformátum– A 2D rajzfájlokat aggodalmak nélkül mentheti el és oszthatja meg, hiszen azok integritását az Autodesk® DWG™-technológiája garantálja.

 • Közzététel és nyomtatás– Létrehozhat többlapos DWF™-, DWFx- vagy PDF-fájlokat, illetve papíralapú rajzkészleteket.

AutoCAD® LT 2024

Professzionális 2D szerkesztő és rajzoló szoftver, mely biztosítja az adat-kompatibilitást, megbízható és növeli termelékenységet. Kihasználva az AutoCAD® LT erőteljes 2D-s rajzeszközeit, pontosan és hatékonyan dokumentálhat. Hozzon létre fájlokat valódi DWG fájlformátumban, használja ki annak stabilitását és kompatibilitását, amikor együttműködik partnereivel. A variálható menük és a testre-szabás segítségével, alakítsa ki saját felhasználói felületét.

Új, hatékony funkcióival az AutoCAD® LT, professzionális 2D tervezőeszköz.

 

További részletek, DEMÓ letöltés:

 https://www.autodesk.hu/products/autocad-lt/overview

Főbb újdonságok:

 • A Trim (Metsz) és Extend (Elér) parancsok új gyors módot kaptak a 2022-es verzióban, mellyel a határvonalak a háttérben rögtön automatikusan kijelölődnek, így csak azokra az objektumokra kell kattintani, melyeket metszeni, vagy meghosszabbítani szeretnénk. A metszés a felismert határvonalak között automatikusan történik. Az új funkció használata a TRIMEXTENDMODE változóval vezérelhető.
 • A Break at point (Megtörés pontban) parancs segítségével a szalagon lévő Megtörés pontban eszközt mostantól meg lehet ismételni az Enter billentyű lenyomásával. Ez a parancs közvetlenül szétválaszt egy vonalat, ívet vagy nyitott vonalláncot két objektumra egy megadott pontban.
 • A revízióbuborék fejlesztések saját objektumtípust kaptak az eddigi vonallánc használat helyett. A buborékok tulajdonságai intelligensebben módosíthatók.
 • Az AutoCAD 2024 mérés parancsának a GEOMMÉR parancs Gyors beállítása mostantól támogatja a rajz normál nézetében a geometriai objektumok által bezárt rész területének és kerületének mérését. A zárt terület megjelölése mellett a parancssorban lekérdezett értékek is megjelennek.
 • Rajz előzményeinek támogatása (előfizetési előny) Ha a rajzfájlokat OneDrive-, Dropbox- vagy Box-fiókba menti, a program a munkavégzés során létrehozza ezeknek a rajzfájloknak a további verzióit, verziótörténetet létrehozva. A rajz korábbi verziói az új Rajznapló palettán láthatók, ahol összehasonlíthatja őket a rajz aktuális verziójával.


Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer
Microsoft® Windows® 7 SP1 64 bit
Microsoft Windows 8.1 frissítve KB2919355 64-bit
Microsoft Windows 10 (csak 64-bit)
CPU típus 2.5 gigahertz (GHz) vagy gyorsabb
Memória 8 GB, javasolt a 16 GB
Monitor felbontás hagyományos kijelzések
1920 x 1080 True Colorral, 4K megjelenítő
A felbontás 3840 x 2160-ig támogatja a Windows 10
64 bit rendszerekhez megfelelő grafikus kártya képességekkel, 2 GB GPU (javasolt 4 GB), DirectX 11 kompatibilis kártya javasolt.
Lemez terület az installációhoz 8.0 GB
Windows Internet böngésző
Mutató eszköz MS-Mouse kompatibilis
NET Framework .NET Framework Version 4.8